Uitnodiging diakenwijding

Zaterdag 4 november - 10.30 uur - Sint-Janskathedraal

donderdag, 26 oktober 2017

Drievoudige diakenwijdingWe bereiden ons voor op een belangrijke gebeurtenis in ons bisdom: de wijding van drie nieuwe diakens voor ons bisdom, twee permanent diakens en een transeunt diaken.

Rein Schravendeel en Geert Eijsbouts zijn actief in het beroepsleven. Beiden hebben kinderen - en Rein en zijn echtgenote hebben ook kleinkinderen. Rein en Geert worden permanent diaken.

Bryan van de Mortel bevindt zich in het laatste jaar van de priesteropleiding. Hij wordt transeunt diaken, dat wil zeggen dat het diaconaat voor hem de laatste fase van voorbereiding vormt op de priesterwijding, die hij in 2018 hoopt te ontvangen.

De seminariegemeenschap nodigt alle belangstellenden van harte uit om deze feestelijke dag met ons te komen beleven. Na de wijdingsmis, die plaatsvindt op zaterdag 4 november 2017 om 10.30 uur in de Sint-Janskathedraal in ’s-Hertogenbosch vindt aansluitend een receptie plaats in het Sint-Janscentrum.

Voor uw biddende verbondenheid met ons huis, bijzonder in deze periode van voorbereiding op de diakenwijding, danken wij u oprecht.Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook