12-03-2021

Vanwege de coronamaatregelen zullen we de jaarlijkse ‘Open Dag van het Sint-Janscentrum’ anders vorm gaan geven. We gaan het verspreid organiseren: een introductie van de opleidingen op vrijdagavond 12 maart én een nadere kennismaking op zaterdagmorgen 22 mei. De introductie-bijeenkomst organiseren we online via Teams, voor de nadere kennismaking hopen we weer fysiek bijeen te kunnen komen in het Sint-Janscentrum.

Via Teams wil niet zeggen dat het éénrichtingsverkeer wordt. De bisschop, de staf van het Sint-Janscentrum en enkele studenten willen vertellen over het Sint-Janscentrum als opleidingshuis van het bisdom, over het belang van diocesane opleidingen, de verschillende mogelijkheden tot studie, over hun motivatie voor de studie en hun ervaringen met studeren, maar er zal ook volop gelegenheid zijn om te reageren, in gesprek te gaan en vragen te stellen.

Nadere informatie, over hoe we het precies gaan doen, volgt… maar noteer alvast de data in uw agenda.

Ieder die belangstelling heeft voor een studie aan het Sint-Janscentrum is van harte welkom. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Stuur uw naam, woonadres en emailadres naar: aanmelding@bisdomdenbosch.nl

U ontvangt dan vlak voor 12 maart een link om deel te nemen.

Adres

Sint-Janscentrum
Papenhulst 4
5211 LC 's-Hertogenbosch