Laat de vakantie maar komen!

woensdag, 29 juni 2011

Een verrassende avondzon, Roemeense straatmuzikanten en de komst van ‘Esmeralda de waarzegster’ maakte het zigeunerfeest tot een heel gezellige afsluiting van het studiejaar 2010-2011! Het feest, dit jaar georganiseerd door de seminaristen Sven en Pieter, werd bijgewoond door Mgr. Hurkmans, een groot aantal docenten, het personeel van het seminarie en de studenten.

Na de plechtige Vespers in de kapel van het seminarie begaven zich de genodigden naar de tuin voor een gezellig tuinfeest met barbecue.

Wie wat wilde weten over zijn toekomst kon terecht bij ‘Esmeralda’. De barbecue zorgde voor heerlijk vlees gegarneerd met verschillende salades. De sfeermakende muziek van de straatmuzikanten, een knapperend haardvuur en brandende fakkels in de heerlijke tuin van het Sint-Janscentrum maakte het helemaal af. De vakantie is aangebroken voor de studenten. Verschillende van hen zullen naast de verdiende ontspanning deze tijd ook gebruiken om stage in binnen- of buitenland te lopen.

Het nieuwe studiejaar zal een aanvang nemen op 11 september, de Dies Natalis van het Sint-Janscentrum als Groot seminarie van het bisdom van ‘s-Hertogenbosch.Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook