Seminarie brengt twee noveenkaarsen en gebedskaarten uit

zondag, 25 september 2011

Noveenkaarsen en gebedskaarten

Tijdens de jaarlijkse ontmoeting van leden van de Gebedskring Sint-Jan zijn twee noveenkaarsen gepresenteerd. Op één noveenkaars prijkt een afbeelding van de glas-in-lood-ramen van de Zoete Moeder van 's-Hertogenbosch, in de kapel. Op de ander staat een afbeelding van paus Johannes Paulus II. Tevens zijn bij de noveenkaars van de paus vijf gebedskaarten uitgebracht.

Gebedskaarten

Bij de noveen­kaars ter ere van paus Johannes Paulus II geeft het seminarie vijf gebeds­kaarten uit met gebeden om priester­roepingen en voor de priesters; voor de jongeren; voor gezinnen; voor ouderen; en voor zieken en stervenden. Deze stijl­volle gebeds­kaarten zijn geschikt als boekenlegger of bijzonder ook als attentie bij een ziekenbezoek.

De noveenkaarsen zowel als de gebedskaarten zijn te verkrijgen bij de receptie van het seminarie voor de prijs van € 4,- voor de kaarsen en € 0,30 per gebedskaart. U kunt ze ook bestellen via telefoonnummer: 073 - 612 30 55 of per e-mail: info@sint-janscentrum.nl.Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook