21 t/m 23 december : Roepingendagen

woensdag, 7 december 2011

De advent is begonnen, Kerstmis nadert met rasse schreden, en dat betekent dat er ook een nieuw kalenderjaar voor de deur staat. 2012 brengt zeker nieuwe uitdagingen en perspectieven. De jaarwisseling biedt een goede gelegenheid om ons te herbronnen en ons te bezinnen over onze toekomstplannen.

RoepingendagenVoor wie zich vrij­blijvend wil oriënteren op het priester­schap biedt het Sint-Jans­centrum de mogelijk­heid om, in de laatste lesweek van dit kalender­jaar, deel te nemen aan het leven van de seminarie­gemeen­schap. Van woensdag 21 december tot vrijdag 23 december a.s. organiseren we roepingen­dagen voor alle mannen die geïnte­res­seerd zijn in het priester­schap. Je bent welkom op woensdag vanaf 8.30 u (of een ander tijdstip indien jou dat beter schikt) om deel te nemen aan de eucharistieviering, gebeds­tijden, colleges, maaltijden en recreatie­activi­teiten. We eindigen op vrijdag om 16.00 u, wanneer ook de kerstvakantie van de seminariegemeenschap begint.

In verband met de praktische organisatie willen we je verzoeken om vòòr maandag 19 december a.s. een seintje te geven van jouw komst (info@sint-janscentrum.nl of 073-6123055).

Van harte welkom!Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook