Vele bezoekers aan de stand van het Sonnius Priesterfonds

vrijdag, 13 januari 2012

Sonnius Priesterfonds op de Senioren Expo 2012Deze week vindt in Veldhoven de Senioren Expo plaats. Het Sonnius Priesterfonds is daar aanwezig met haar eigen stand: enkele medewerkers, aangevuld met enthousiaste vrijwilligers, ontvangen de vele mensen.

Dit jaar verblijven de bezoekers langer in onze stand dan andere jaren. De reden: zij kunnen een prachtige kaars t.w.v. € 30,- winnen met de afbeelding van de ‘Zoete Moeder van den Bosch’ in het glas-in-loodraam uit de kapel van het Sint-Janscentrum. De vraag: wat is het gewicht van de kaars?

Met ijver wordt er gewogen, geraden, ja soms zelfs met het heilig oog vastgesteld wat het gewicht is waarmee men de prijs in de wacht kan slepen.

Ook laat een powerpoint-presentatie het leven op het seminarie zien en over het pastoraat van  priesters en diakens in het bisdom waarvoor het Sonnius Priesterfonds werkt.

Een en ander wordt opgeluisterd met muziek van de Brabantse zangeres en gitariste Annelieke Merx die liedjes zingt van de CD’s ‘Maria in Brabant’ deel 1 en 2, die door het Priesterfonds worden uitgegeven.Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook