Nieuwe Sonnius Infokrant

vrijdag, 16 maart 2012

Sonnius Infokrant 2012De dertiende editie van ‘Sint-Janscentrum’ viel deze week weer op de mat bij vele mensen in en buiten ons bisdom.

Op de voorpagina schrijft mgr. Hurkmans: “Graag dank ik bij gelegenheid van het zilveren jubileum Sonnius en al haar weldoeners. Al vijfentwintig jaar bidden en offeren vele gelovigen voor het seminarie van het bisdom van ’s-Hertogenbosch. Het is nodig. De Kerk kan niet zonder priesters en diakens. Dat is een blijvende zorg. Dankbaar ben ik dat de kerkelijke instelling Sonnius, gedragen door u en met de hulp van velen, die zorg met mij blijft dragen.”

Een opnieuw mooie uitgave, veertig pagina’s dik, met interessante berichten en leuke gesprekken met o.a. de hulpbisschop Mgr. Mutsaerts en Mgr. Liessen, maar ook gesprekken met bijvoorbeeld de ouders van priesters. U kunt ook lezen over de uitreiking van een DVD aan de Heilige Vader paus Benedictus XVI door Rector De Rycke. Kortom een jaaroverzicht wat u zeker niet mag overslaan.

U kunt de krant hier digitaal lezen (PDF)

Wilt u deze krant ook ontvangen, neem dan contact op met Claartje Dirven, telefoon (073) 613 2000 of e-mail info@sonnius.nlVideogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook