Afscheid van pater Pushpa raj

zaterdag, 4 augustus 2012

Enkele dagen geleden hebben we tijdens een samenzijn, in kleine kring vanwege de vakantie, afscheid genomen van onze huisgenoot pater Pushpa raj. Ruim een jaar heeft hij deel uitgemaakt van de seminariegemeenschap om zich voor te bereiden op het werk in de parochie.

Per 1 augustus is Pater Pushpa begonnen in de Parochie van de H. Oda o.l.v. pastoor Vincent Blom. Hij heeft zijn intrek genomen in de pastorie van de H. Antonius van Padua in Nijnsel. In een klein, informeel woordje gaf hij aan dat hij zin heeft om te starten met zijn werk als herder van een parochie. “De studenten en alle anderen”, zo zei hij, “hebben mij een blij gevoel gegeven hier in dit huis. Het was een mooie tijd”.

Een heerlijke Bossche Bol, compleet met Indiase/Nederlandse vlag, maakte de koffie nog specialer. Wij danken pater Pushpa voor zijn humorvolle en zeer gewaardeerde aanwezigheid in ons seminarie en wensen hem een goede tijd in Nijnsel te midden van zijn parochianen toe onder Gods zegen.Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook