Jezus kan niet voetballen

donderdag, 23 augustus 2012

Hulpbisschop Mutsaerts publiceerde enige tijd geleden het warm onthaalde boek Met fietskaart en kompas met verhalen over Jezus voor jongeren en kinderen. Vanwege het succes van dit boek verschijnt binnenkort een tweede, uitgebreide editie: Jezus kan niet voetballen.

Jezus kan niet voetballen - Mgr. MutsaertsDit boek zal gepresenteerd worden op zondag 14 oktober 2012 tijdens de ontmoetingsdag in 's-Hertogenbosch. Mgr. Mutsaerts zal het boek zelf komen voorstellen en signeren.

Tijdens deze ontmoetingsdag, die georganiseerd wordt door het Sint-Janscentrum en het Katholiek Nieuwsblad, vindt ook de Nederlandse première plaats van de nieuwe Paulus-musical van de KISI-Kids. Deze musical is hartverwarmend voor jong en oud: voor kinderen, ouders en grootouders.

Voor de volwassenen zal Mw. Dr. Marianne Miller-Servaas vertellen over haar weg naar de Kerk: 'Verliefd op de Katholieke Kerk', met aansluitend een forumgesprek 'Wat na de wittebroodsweken?' met Mw. Marianne Miller-Servaas, Mw. Mariska Orbán (Katholiek Nieuwsblad), Drs. Michiel Peeters pr en Dr Peter van Hoof (Kerk in Nood).

Van harte welkom!

Nadere informatie

* Voor iedereen die geïnteresseerd is in het geloof en in de Kerk.
* Tijdens de lezingen is er kinderopvang door de Blauwe Zusters.
* Deelname is gratis.Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook