Kinderpret op het Sint-Janscentrum

maandag, 8 oktober 2012

Kinderpret op het Sint-JanscentrumHet was een gezellige boel op het Sint-Jans­centrum. Zaterdag 6 oktober mocht het seminarie weer de kids van Kinderen bidden voor kinderen verwelkomen voor het maken van tekeningen, strikken van kaarten en - minstens zo belangrijk - het snoepen van het vele lekkers dat klaar stond!

Kinderen bidden voor kinderen is een initiatief dat jaarlijks een grote activiteit en steeds meer lokale activiteiten organiseert op de eerste zaterdag van oktober. De idee is dat deelnemers wordt verteld over kinderen die ziek zijn, waarvoor je concreet iets kunt doen. Door middel van het tekenen en kleuren van kaarten die uiteindelijk bij de zieke kinderen terecht komen, maar meer nog door te bidden voor beterschap. Wat is er krachtiger dan het gebed van kinderen?!

Meer informatie

Meer informatie over het initiatief Kinderen bidden voor kinderen is te lezen op de website. Bijvoor­beeld dat recent de mogelijkheid is toegevoegd om zieke kinderen op de website aan te melden. Deze kinderen komen - indien bij opgave is aangegeven dat ze mogen worden vermeld - te staan op een speciale webpagina met een lijst van zieke kinderen. Tevens kun je melden dat je persoonlijk, met je gezin, je gebedsclub, kinderwoord­dienst­groep, noem maar op, op een bepaalde dag voor een bepaald kind gaat bidden! Hierdoor kan het hele jaar door worden gebeden.Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook