Katholieke Jongerendag

zondag, 4 november 2012

Op zondag 4 november vond in de Maaspoort in Den Bosch de Katholieke Jongerendag plaats met als thema 'Hoop'. Het was een bezielende en inspirerende dag, met een grote opkomst van katholieke jongeren uit het hele land, en met zelfs een aantal deelnemers uit België. De eucharistieviering, met een mooie homilie over de lezingen van deze zondag, werd opgedragen door Mgr. Liesen, bisschop van Breda en oud-hulpbisschop van ons bisdom.

In verschillende hallen van de Maaspoort stonden tientallen kerkelijke organisaties en verenigingen, die hun werking voorstelden. Ook de stand van het Sint-Janscentrum werd druk bezocht. Het slow-poppetje, dat tot pastoor was omgevormd, maande vele voorbijgangers aan om even pauze te houden bij onze stand, en de mooie videopresentatie met foto's van het afgelopen werkjaar te bekijken en kennis te nemen van onze publicaties en producten. De crew van Radio Maria kwam zelfs een interview houden.

Een zeer geslaagde dag; onze felicitaties aan de organisatie. Graag tot volgend jaar in Den Bosch!Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook