Meeleefdagen rond Kerstmis

donderdag, 6 december 2012

Afgelopen zondag is de advent begonnen, en daarmee ook het nieuwe kerkelijke jaar volgens de liturgische kalender. De advent is een uitgelezen gelegenheid om ons te herbezinnen over ons leven en, in het licht van de Heer die komende is, na te denken over onze toekomstplannen en over Gods wil met ons leven.

In afwachting van Christus
In afwachting van Christus

Woensdag 19 t/m vrijdag 21 december

Voor wie zich vrijblijvend wil oriënteren op het priesterschap biedt het Sint-Janscentrum de mogelijkheid om, in de laatste lesweek van dit kalenderjaar, deel te nemen aan het leven van de seminariegemeenschap. Van woensdag 19 december tot vrijdag 21 december a.s. organiseren we roepingendagen voor  mannen die geïnteresseerd zijn in het priesterschap.

Je bent welkom op woensdag vanaf 9.00 u (of een ander tijdstip indien jou dat beter schikt) om deel te nemen aan de eucharistieviering, gebedstijden, colleges, maaltijden en recreatieactiviteiten. We eindigen op vrijdag om 16.00 u, wanneer ook de kerstvakantie van de seminariegemeenschap begint.

In verband met de praktische organisatie willen we je verzoeken om vóór maandag 17 december a.s. een seintje te geven van jouw komst ( info@sint-janscentrum.nl of 073-6123055).

De gemeenschap van het Sint-Janscentrum wenst u een zegenrijke adventstijd toe, alvast een Zalig Kerstmis en een genadevol 2013. Hopelijk tot ziens op 19 december!Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook