Sint-Janscentrum bepleit vrijlating veroordeelde Christin

vrijdag, 19 november 2010

Asia BibiHet Sint-Janscentrum ondersteunt van harte de actie die opgezet werd door de Indiase moslimgeleerde Professor Asghar Ali Engineer om het leven te redden van de Pakistaanse Asia Bibi. Deze christelijke vrouw en moeder van vijf kinderen werd veroordeeld tot de doodstraf omdat zij, bij een ruzie met enkele collega's, godslastering gepleegd zou hebben bij het verdedigen van haar geloofsovertuiging. Nadere informatie over de achtergronden van deze veroordeling en van de blasfemiewetten in Pakistan vindt u op de website van Kerk in Nood.

In een e-mail, gericht aan de president van Pakistan, Mr. Asif Ali Zardari, vragen de seminaristen om de vrijlating van Mevr. Asia Bibi. We roepen iedereen die betrokken is bij het lot van de christenen in Pakistan van harte op deze actie te ondersteunen door eveneens een korte e-mail te sturen aan het Pauselijk Instituut voor de Missiewerken (salviamoasiabibi@asianews.it), dat zorg draagt voor de verzending van de berichten aan de President van Pakistan. Meer informatie vindt u op www.asianews.itVideogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook