Sonnius komt naar u toe

vrijdag, 18 januari 2013

Vanwege de sneeuw is het op bepaalde momenten misschien niet zo druk als andere jaren, maar het is zeker even gezellig op de Senioren Expo in Veldhoven. Natuurlijk is ook het Sonnius Priesterfonds weer vertegenwoordigd.

Op haar vaste plekje is de stand weer opgebouwd en ontvangen wij onze vooral Brabantse gasten. Maar zij zijn natuurlijk niet de enigen. Ook uit Gelderland, Utrecht, Zeeland en zelfs uit België zijn bezoekers gekomen. In onze stand maakt men kennis met het Sonnius Priesterfonds. Dit fonds, dat al ruim 25 jaar bestaat, levert de (financiële) brandstof die de motor van het Sint-Janscentrum draaiende houdt en de verwarming brandend! In deze barre tijden is dit van groot belang.

Bezoekers kunnen een praatje maken met de aanwezige priester of diaken (wat veelvuldig gebeurt!) of ze kunnen een mooie CD kopen. Nieuw in ons aanbod zijn dit jaar de verschillende CD's van de KISI-KIDS. U kunt nog tot en met zondag bij onze stand op de beurs in Veldhoven terecht. U bent van harte welkom!

Bij de foto’s

De opbouw van speciaal door de huismeester gemaakte 'beurskasten' die herkenbaar door hun opvallende en mooie kleuren weer in elkaar gezet zijn.Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook