Waar bent u als de paus aftreedt?

vrijdag, 22 februari 2013

Op meerdere plaatsen in Nederland zullen donderdag 28 februari vieringen worden gehouden uit dankbaarheid voor al het goede wat onze heilige vader paus Benedictus heeft gegeven tijdens zijn pontificaat. Ook het bisdom ’s-Hertogenbosch sluit zich aan.

Bid mee met de paus bij zijn aftredenDonderdag 12.30 uur zal Mgr. Hurkmans voorgaan in de eucharistieviering in de Sint Jan. 's Avonds is er van 19.00 tot 20.15 uur nog een viering zijn waarbij Mgr. Hurkmans ieder van harte uitnodigt om ons aan te sluiten bij het gebed van de paus die op dat moment in de kapel van Castel Candolfo voor de Kerk zal bidden.

De seminariegemeenschap zal aansluiten bij het gebed van de paus en op donderdagavond deelnemen aan de gebedsviering in de Sint-Jan.

Woont u verder weg van ’s-Hertogenbosch maar u wilt toch meebidden, kijk dan op Rkactiviteiten.nl voor een mooi overzicht van vieringen in de andere bisdommen.Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook