KISI-Kids Oeganda on tour

dinsdag, 5 maart 2013

Als je jouw land, Oeganda, verlaat om heel ver weg, in Nederland, een musical over de Barmhartige Vader in te studeren, daarna op 7 verschillende plaatsen verspreid door heel Nederland deze musical op te voeren en dan daarmee ook nog een vastenproject voor kinderen uit Honduras ondersteunt dan heb je ook wel een relax-dag verdiend.

Een heerlijke dag werd doorgebracht in Den Bosch. Allereerst naar de bisschop voor een bezoek en natuurlijk om te vertellen wat er in Nederland allemaal beleefd is. Vervolgens naar het Sint-Janscentrum. Gekoesterd door de eerste voorzichtige lentezon, werden de 20 Kisi-Kids onder leiding van father Emmanuel samen met mgr. Hurkmans ontvangen door de seminariegemeenschap.

Het werd een beetje leerzame maar vooral ook een heel gezellige dag. Een rondleiding door ons prachtige huis, een heerlijke maaltijd en sportieve activiteiten aan het tafelvoetbalspel en de tafeltennistafel maakten de dag tot een succes. Vanavond volgt dan nog een heus afscheidsdiner en morgen zwaait Nederland de Kisi- broertjes en zusjes weer uit als ze terug keren naar Oeganda.Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook