Presentatie Betsaida

vrijdag, 5 april 2013

In het Sint-Janscentrum vond op donderdag 4 april de presentatie plaats van Uitgeverij Betsaida, die enige tijd geleden is opgericht.

De voorzitter van het bestuur de heer drs. Charles Kuijpers bracht in beeld wat de uitgeverij voorstaat: het tegen een redelijke prijs, voor een zo groot mogelijk publiek, op de markt brengen van boeken die getuigen van Gods liefde voor de mensen. Het zullen boeken zijn met onderwerpen die de moeite waard zijn voor jongeren en jonge gezinnen, maar ook goede boeken voor priesters en priesterstudenten en andere geïnteresseerden (over onderwerpen als het celibaat e.d.).

Natuurlijk heeft het uitgeven van boeken ook juridische kanten, denk aan auteursrechten en dergelijke. Dat aspect werd toegelicht door mr. Franc Pommer, jurist en secretaris van het bestuur.

Mevrouw Marion Gloudemans lichtte enige projecten toe waaraan gewerkt wordt en waarom deze boeken zijn gekozen. Wilt u meer weten over Betsaida, kijkt u dan op de website.Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook