Renovatie aula afgerond

dinsdag, 23 april 2013

In de afgelopen winterperiode werd het project ondernomen om de aula, de grote ontvangstruimte onder de kapel in het Sint-Janscentrum, een grote opknapbeurt te geven (zie: Renovatie aula). De muren werden, waar nodig, opnieuw bezet; er werd geschilderd; de raamkozijnen werden gerenoveerd; de elektrische bekabeling werd vernieuwd en tenslotte kwam er een nieuwe vloerbekleding.

De kleuren van de ruimte werden enigszins aangepast - in het verleden was de aula egaal wit geschilderd, nu is er gewerkt met meerdere kleurschakeringen. Het geheel maakt een zeer frisse en lichte indruk!

Het grote karwei werd bijna helemaal uitgevoerd door Albert, de huismeester van het Sint-Janscentrum, met de professionele medewerking van Piet. Op maandag 22 april kon de gerenoveerde ruimte opgeleverd worden door de beide, tevreden werkmannen. Alle lof dat zij dit omvangrijke project op zo'n goede wijze tot stand hebben gebracht!Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook