Uitnodiging meeleefdagen priesterwijding

vrijdag 24 en zaterdag 25 mei 2013

dinsdag, 30 april 2013

Op zaterdag 10 november 2012 ontvingen Harm Eskes, Peter Koen en Bart Theunissen de diakenwijding [zie: Zeer drukbezochte diakenwijding]. Sedertdien heeft Peter stage gelopen in de parochie ‘Wonderbare Moeder’ in Drunen/Elshout onder begeleiding van pastoor Hedebouw; Bart werkte te Geldrop bij pastoor van der Maazen. Harm rondt zijn studie theologie af aan het IET in Brussel.

Met vreugde kunnen we meedelen dat Harm, Peter en Bart op zaterdag 25 mei a.s. de priesterwijding zullen ontvangen. De plechtige wijdingsmis begint om 12.00 u in de Sint-Janskathedraal.

Meeleefdagen

Schitterende Magnolia in bloei in de tuin van het Sint-JanscentrumGraag stellen we alle belangstellende jongemannen in de gelegenheid om de wijding van nabij mee te maken. Daartoe nodigen we hen uit, reeds op vrijdagavond 24 mei naar het Sint-Janscentrum te komen voor de feestelijke plechtigheden. We beginnen om 18.00 uur met de vespers; om 19.30 uur zingen we zoals gebruikelijk de Akathistoshymne, waarin we voor de wijdelingen de bescherming van de Moeder Gods afsmeken. Daarna is er een gezellig samenzijn met de seminariegemeenschap.

Geïnteresseerden kunnen op het Sint-Janscentrum overnachten. Bij de wijdingsmis krijgen ze dan bevoorrechte plaatsen; enkelen kunnen wellicht de mis ook dienen. Als aanmelding ontvangen wij graag vóór maandag 20 mei een seintje per e-mail of telefoon. Dit in verband met de praktische organisatie.Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook