Sint-Janscentrum ontvangt jubilerend Radio Maria

donderdag, 6 juni 2013

Zaterdag 8 juni zal in het teken staan van het eerste lustrum van Radio Maria Nederland. Luisteraars, medewerkers, vrijwilligers, belang­stel­lenden en bestuur zullen samen­komen om deze eerste mijlpaal met elkaar in vreugde te vieren.

De dag begint met een eucharistie­viering in de Sint-Jans­kathedraal in Den Bosch waarbij Mgr. A. Hurkmans de hoofdcelebrant zal zijn. Na de viering trekt men naar het Sint-Janscentrum.

5 jaar Radio Maria NederlandRadio Maria is vijf jaar geleden naar Nederland gekomen op initiatief van enkele seminaristen aan het Sint-Janscentrum, die het project kenden uit Italië. Menigmaal werden ook de lauden en eucharistieviering vanuit het Sint-Janscentrum uitgezonden via Radio Maria.

Van harte wil het Sint-Janscentrum Radio Maria Nederland feliciteren en haar en haar luisteraars Gods zegen toewensen voor een toekomst waarin Gods liefde en barmhartigheid in Nederland ook door de ether meer en meer bekend zal worden.Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook