Nieuw Kringblad over aanbidding

vrijdag, 27 december 2013

Kringblad - AanbiddingHet thema van het laatste Kringblad van dit jaar is Aanbidding. “Hierover schrijven doet mij enigszins huiveren. Het raakt het Allerheiligste. De stilte tussen de Heer en de gelovigen is een volle stilte. Maar hoe daarover spreken?”

In deze editie weer een bijdrage van mgr. Hurkmans over o.a. de Gebedskring. Verder schrijft kapelaan Harm Eskes (1985) over eucharistische aanbidding; de jonge zuster Maria Templo de la Ss. Trinidad Ibarra beschrijft het ‘Eucharistisch cenakel’; een bericht over de heiligverklaring van paus Johannes Paulus II; een bericht over Father Antoine over eucharistische aanbidding met kinderen en u kunt een van de laatste interviews lezen van Mgr. Lescrauwaet door Kees van Hasselt gehouden in 2011.

Wij wensen u veel leesplezier.

Gebedskring

Het Sint-Janscentrum steunt op de gebedskring. Elke dag bidden de leden van deze gebedskring voor nieuwe roepingen. Graag nodigen wij u uit zich aan te sluiten bij deze gebedskring, als u nog geen lid bent. Er zijn geen kosten aan verbonden. Als lid ontvangt u het roepingengebed en het Kringblad, een periodiek dat drie keer per jaar verschijnt.

U kunt lid worden door te bellen met het Sint-Janscentrum: (073) 612 3055Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook