Boekpresentatie - Van huis uit

Bundeling van 101-en-meer columns door Brechje Loenen

maandag, 7 april 2014

Van huis uit - Brechje LoenenOp zaterdag 10 mei a.s. vindt de presentatie plaats van een nieuw boek van uitgeverij Betsaida. Het boek Van huis uit bevat een bundeling van 101-en-meer columns die Brechje Loenen in de afgelopen 12½ jaar schreef in het Katholiek Nieuwsblad.

Het zijn stuk voor stuk verhalen die gegrepen zijn uit het wel en wee in het dagelijkse leven van een gezin waarin het katholieke geloof een centrale plaats inneemt. Van de geboorte van de drie dochters Cecile, Chiara en Denise tot de auto van echtgenoot Edwin; van kleuterverdriet tot LifeTeen; van Sinterklaas tot prinses Amalia - alle mogelijke thema’s komen aan bod.

Door de vlotte en opgewekte schrijfstijl van Brechje Loenen vormt dit boek zeer prettige lectuur voor moeders (én - op een onbewaakt moment - wellicht ook voor vaders). Het is echter niet alleen ontspanning; er wordt ook een boodschap meegegeven, en bovenal: het getuigenis van een gezin dat gelukkig is met elkaar en met God.

Weekend van Katholieke Gezinnen

De presentatie van het boek vindt plaats tijdens het weekend van Katholieke Gezinnen (van vrijdag 9 tot zondag 11 mei 2014 in Helvoirt). Nadere informatie over het gezinsweekend en over het programma vindt op: www.katholiekegezinnen.nl. Ook inschrijven is nog steeds mogelijk via dezelfde website.

Details

Voor nadere informatie over het boek en een leesproef verwijzen we u door naar de website van Betsaida: www.betsaida.org

Wanneer:
Zaterdag 10 mei 2014
Tijdstip:
15.00 - 15.15 uur
Waar:
Bezinningshuis Emmaus Udenhoutseweg 15, 5268 CG Helvoirt


Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook