Bezoek uit Krakau

woensdag, 25 juni 2014

Op woensdag 25 juni bezochten Professor Wojciech Zyzak en Professor Jan Daniel Szczurek van de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau het Sint-Janscentrum. Aanleiding van het bezoek was de verdediging van de thesis van twee kandidaten, die via de universiteit van Krakau een Master willen behalen.

Recentelijk werd Professor Zyzak benoemd tot rector van de universiteit. Om deze eervolle benoeming luister bij te zetten, vond na afloop van de verdediging een diner plaats in aanwezigheid van de bisschop, van een aantal docenten en seminaristen van het Sint-Janscentrum. De maaltijd werd echter eerder bescheiden gehouden, omdat de priesterstudenten nog twee dagen van intense studie voor de laatste tentamens moeten volhouden.

Dat de inzet voor de studie loont, hebben de beide kandidaten voor het diploma van Krakau bewezen. Na het afronden van de laatste formaliteiten mogen zij de vrucht van hun arbeid tegemoet zien.Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook