Nieuw boekje Betsaida

dinsdag, 19 augustus 2014

De vakantie is voor de meesten  zo goed als voorbij maar misschien er is nog tijd genoeg voor een handzaam en praktisch boekje Handige gids bij de bijbel.

Handige gids bij de Bijbel - Scott HahnDit door uitgeverij Betsaida in samenwerking met uitgeverij De Boog nieuw uitgegeven boekje is heel gemakkelijk mee te nemen in de binnenzak of in je tas, dus mocht de studie of het werk al weer begonnen zijn, dan vult het zo de verloren uurtjes in de trein.

Lezen over de Bijbel is interessant en nuttig, maar lezen in de Bijbel zelf is ons doel. Met dit boekje heb je alle instrumenten in handen, die je nodig hebt om de Bijbel open te slaan en te beginnen iets van de rijkdommen te ontginnen, die erin verborgen liggen.  Maar hoe begin je eraan? Waar begin je te lezen, en hoe moet je het lezen?

Dit boekje geeft antwoord op deze en andere vragen en zet je op de weg van een avontuur, dat niet altijd makkelijk is maar wel één van de grootste ervaringen van jouw leven vormt.

Scott Hahn

Meer informatie vindt u op www.betsaida.orgVideogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook