Geloof in alle redelijkheid

Handleiding bij de vorming van ‘Catholic Voices’

woensdag, 12 november 2014

Boek - Geloof in alle redelijkheidBij Uitgeverij Betsaida is een nieuw boek verschenen met als titel “Geloof in alle redelijkheid”. Dit boek van Austen Ivereigh en Kathleen Griffin wordt door ‘Catholic Voices’ gebruikt als handleiding bij de vorming van jonge en enthousiaste katholieken die de media te woord willen staan.

Catholic Voices

Catholic Voices is ontstaan in Engeland (2010) rondom het bezoek van Paus Benedictus XVI. Een eerste groep katholieken werd toen gevormd om vragen van media over het pausbezoek te beantwoorden. Dat is een succes geworden. Inmiddels hebben leken in ruim tien landen een mediatraining gevolgd, geïnspireerd door Catholic Voices.

Catholic Voices Nederland

Met een training begin november is Catholic Voices Nederland nu van start gegaan. Via de site catholicvoices.nl is er meer informatie te vinden over de achtergrond van dit project en hoe een ‘catholic voice’ uitgenodigd kan worden.

Meer informatie

Het boek ‘Geloof in alle redelijkheid’ kost € 14,95 en is te verkrijgen bij Uitgeverij Betsaida of in de boekhandel.Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook