Gezellige nieuwjaarsreceptie

Heropening seminariegebouw na grootscheepse renovatie

maandag, 5 januari 2015

Op zondag 4 januari vond in het Sint-Janscentrum een druk­bezochte nieuw­jaars­receptie plaats voor de ouders van de seminaristen, voor docenten en voor de bestuurs­leden van het Sint-Janscentrum, Sonnius en Betsaida. De receptie werd afgesloten door de Vespers in de seminariekapel.

Tijdens de receptie werd het pand aan de Papenhulst ook weer plechtig over­handigd aan de seminarie­gemeen­schap. Vanaf 1 juli 2014 vonden in het seminarie­gebouw immers groot­scheepse renovatie­werk­zaam­heden plaats, waardoor de priester­studenten in de afgelopen maanden elders moesten logeren en de colleges plaats­vonden in de bisdom­kantoren aan de Parade.

Nadat het seminarie­gebouw in de dagen voor Kerstmis opgeleverd werd, is er in de afgelopen weken met man en macht gewerkt om het huis weer schoon te maken. Op maandag 29 januari vond de verhuizing plaats van de admini­stratie van het seminarie. Zo was alles in gereedheid gebracht om op maandag 5 januari weer met de colleges te kunnen beginnen in de oude, vertrouwde seminarie-omgeving. Het Sint-Janscentrum is klaar voor de toekomst!Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook