Uitnodiging priesterwijding

Zaterdag 30 mei • 10.30 uur • Sint-Janskathedraal

maandag, 11 mei 2015

De seminarie­gemeenschap nodigt alle belang­stellenden graag uit tot de priesterwijding van drie medestudenten: Willem Renders, Piet de Jong en Herman Schaepman.

De wijding zal plaats­vinden tijdens de eucharistie­viering op zaterdag 30 mei 2015 in de kathedraal van Sint-Jan Evangelist te ’s-Hertogenbosch. Let op: de plechtig­heid begint om 10.30 uur (en niet om 12.00 uur zoals voorheen).

Getuigenissen van de wijdelingen

Getuigenissen

Hierbij vindt u de getuige­nissen van de wijdelingen aan. Willem Renders, Piet de Jong en Herman Schaepman vertellen hoe ze Gods roepstem in hun leven ervaren hebben. We hopen dat deze getuige­nissen u mogen aansporen om te blijven bidden voor roepingen tot het gewijde ambt in Gods Kerk, en voor de drie wijdelingen in het bijzonder.

Praktisch

Priesters die aan de wijding wensen deel te nemen, worden uitgenodigd om te con­celebreren. Er worden aparte plaatsen in de kathedraal voorzien. Men wordt verzocht een albe en witte stola mee te brengen. In de koor­omgang kan men de liturgische gewaden aantrekken.

Na afloop van de eucharistie­viering bent u van harte welkom in het Sint-Jans­centrum, om de pasgewijde priesters en hun familie te feliciteren.Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook