Docente Sint-Janscentrum spreekt op gezinsdag

Zondag 4 oktober • Gezin, Carrière en Geloof • Vught

donderdag, 3 september 2015

IHGO GezinsdagMevrouw Gaby Buirma, de zeer gewaardeerde docente logopedie van het Sint-Janscentrum, spreekt samen met haar echtgenoot op de gezinsdag die het Instituut voor Huwelijk, Gezin en Opvoeding (IHGO) jaarlijks organiseert. Dit jaar wordt deze ontmoetingsdag gehouden op de dag waarop in Rome de gezinssynode start: zondag 4 oktober. Thema is dit jaar Geloof, Carrière en Gezin.

De dag vangt aan met een Eucharistieviering in de Parochie Edith Stein in Vught. Het programma gaat verder in Basisschool De Schalm. Voor verschillende leeftijdsgroepen wordt altijd een speciaal programma georganiseerd.

Sprekers zijn Michel Hagen, pastoor van Parochie Heilige Augustinus te Wassenaar, Katwijk, Oegstgeest en Voorschoten die zal spreken over het Geloof. Dhr. Ben Tax zal een workshop houden over Carrière. Hij is een toegewijd gezinsman en heeft een groot inter­nationaal bedrijf opgericht. Bert en Gaby Buirma, bekend met het begeleiden van echt­paren die zich willen verdiepen in wat huwelijk & gezin voor hen betekent, spreken over het Gezin.Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook