Jubileum Miek Derks en Jannie van Bussel

dinsdag, 8 september 2015

Reeds gedurende 12½ vormen Miek Derks en Jannie van Bussel het gezicht van het Sint-Janscentrum. Beide dames dragen zorg voor de receptie van het seminarie: wie via de telefoon contact opneemt, een e-mail stuurt of aan de deur aanbelt, komt allereerst met Jannie of Miek in contact. Daarnaast vervullen beide dames talrijke nevenfuncties voor het secretariaat van het Sint-Janscentrum en van Betsaida.

Het belang van de taak van de receptionistes voor het goed functioneren van een huis als het onze werd onderstreept door Mr. P. van der Velden, die beide dames bij deze feestelijke gelegenheid toesprak.

Mr. Van der Velden en zijn echtgenote werden zelf ook in de bloemetjes gezet, omdat Dhr. Van der Velden dezer dagen zijn verjaardag viert en daarmee de ‘leeftijd van de sterken’ bereikt, zoals het in de bijbel genoemd wordt.

De staf en de seminaristen danken Miek Derks en Jannie van Bussel van harte voor hun toegewijde inzet gedurende de afgelopen 12½ jaar en wensen hun, en Mr. en Mevr. Van der Velden, veel genade en zegen toe.Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook