Verkoopsucces Mgr. Léonard

Tijdens het Feest van de Gezinnen in Scherpenheuvel

maandag, 28 september 2015

Verkoopsucces boek Mgr. LéonardOp zondag 27 september werd, tijdens het Feest van de Gezinnen te Scherpenheuvel, het nieuwe boek van Mgr. Léonard gepresenteerd, De Kerk heeft je lief!

Interview

Mevr. Brechje Loenen (die zelf ook een boek bij Betsaida gepubliceerd heeft) hield een kort interview met de aartsbisschop, waarin ze hem onder andere vroeg wat voor hem de aanleiding had gevormd tot het schrijven van dit boek, wat de kern van zijn boodschap is tot mensen die in huwelijksmoeilijkheden verkeren, en hoe we jongeren kunnen opvoeden tot een gelukkig huwelijk.

Getuigenis

Vervolgens gaf Mevr. Jeanine Gillis een persoonlijk getuigenis:

Dit boek richt zich tot gelovigen in de Kerk die gescheiden zijn, en Mgr. Léonard zegt tot hen: “De Kerk bemint jullie”.

En ik kan alleen maar uit ervaring en met overtuiging zeggen dat het wààr is wat hij zegt: sommigen van jullie kennen mij misschien van het programma ‘Het Verbond’ op de radio en weten dus dat ik zelf al lang gescheiden ben.

Maar als ik hier vandaag sta om iets te zeggen over dat boek, is dat precies dankzij Mgr. Léonard en dankzij dit boek dat ik enige tijd geleden heb leren kennen, en waardoor ik inderdaad heb mogen ontdekken hoezeer de Kerk mij bemint en mij tegemoet is gekomen in de situatie waarin ik mij bevind.

Dit boek heeft mijn leven een heel nieuwe wending gegeven.

Ik kan dan ook niet anders dan dit boek van harte aanbevelen.

Boeken met deze inhoud en deze liefde van de Kerk zijn er veel te weinig in het Nederlands: ik ben dan ook heel erg blij dat het vertaald is.

De toeloop op het boek was zo groot dat de hele voorraad exemplaren voor de presentatie meteen uitgeput was. Voor wie interesse heeft: het boek is wel nog steeds leverbaar.

Meer informatie en bestellenVideogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook