Actie voor behoud KTO TV in Proximus aanbod

zondag, 17 april 2016

In België wordt momenteel actie gevoerd om de Fransalige katholieke TV-zender KTO in het Proximus aanbod te houden. Het Sint-Janscentrum roept -mede vanwege haar stevige band met België- van harte op om de handtekeningenactie te steunen.

Actie voor behoud KTO TV in Proximus aanbod

Handtekeningen voor behoud KTO in België!

Als u het nog niet gedaan hebt, teken de online petitie en verspreid dit bericht in uw kennissenkring.

Laat ons Proximus helpen om van gedacht te veranderen

Het grote succes van de petitie heeft voorlopig Proximus nog niet overtuigd om haar beslissing te herzien maar een interne analyse van het dossier is op dit ogenblik aan de gang. Proximus kan haar mening mogelijks nog herzien, dat is alvast onze wens. Deze week is heel belangrijk en er rest ons nog enkele dagen om te reageren voor de 30 April, als Proximus KTO dan effektief schrapt.

Wij hebben nood aan nog meer handtekeningen

Bedankt alvast voor de 24.000 handtekeningen die we in één maand tijd verzamelden; dat is enorm maar we kunnen nog beter doen, Daarentegen zijn de video’s van onze campagne meer dan 100.000 keer bekeken op facebook en youtube!

Ons dubbeldoel

Onze eerste actie is KTO op Proximus te houden. Laat ons ook een klacht bij de Ombudsdienst voor Telecommunicatie indienen.

Onze tweede actie is KTO op de andere kabelnetwerken ook te hebben. Daarom hebben we ons dossier opnieuw ingediend bij VOO en Telenet, Contacteer ze ook zelf.

Laat ons ambassadeurs zijn voor de petitie, meer bepaald tegenover diegenen die moeilijk bereikbaar zijn, geen internet hebben of voor zij die KTO dagelijks volgen.

Video

Ook Pater Filip Hacour (Johannes XXIII Seminarie) en Jos Decock (Radio Maria) maken zich sterk voor deze actie in onderstaande YouTube video:Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook