Nieuwe actie voor vrijlating Asia Bibi

donderdag, 16 juni 2016

Een nieuwe petitie is gestart voor de vrijlating van Asia Bibi, de christelijke vrouw uit Pakistan die vals wordt beschuldigd van blasfemie, daarvoor ter dood is veroordeeld, opgesloten zit sinds 2010 en nu in afwachting is van een definitieve gerechtelijke uitspraak.

Europese Parlement

Nieuwe actie voor vrijlating Asia BibiEr is nu goede kans dat het Europese Parlement een officiële oproep gaat doen om Asia Bibi vrij te laten en om respect voor religieuze vrijheid in Pakistan en elders. Europees Parlementslid Antonio Tajani heeft een geschreven verklaring opgesteld over de zaak van Asia Bibi en als een meerderheid van stemmen (50% +1) de verklaring ondertekent, zal de hoge vertegenwoordiger van de Europese Unie voor Buitenlandse zaken, Frederica Mogherini, worden gevraagd zich met de zaak van Asia Bibi te bemoeien en in het algemeen met maatregelen die de religieuze vrijheid bevorderen.

Nieuwe petitie

Met de nieuwe petitie, kunnen wij ons steentje bijdragen door de leden van het Europees Parlement op te roepen de verklaring te steunen. Van harte aanbevolen!Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook