Eucharistieviering en afsluiting studiejaar

Vrijdag 24 juni

vrijdag, 17 juni 2016

Afsluiting StudiejaarOp vrijdag 24 juni a.s. wordt het studiejaar aan het Sint-Janscentrum afgesloten met een plechtige eucharistieviering. Deze Mis zal bijzonder in het teken staan van de herdenking van Mgr. Van Calster, die enkele dagen nadien (27 juni) zijn gouden priesterfeest zou vieren, maar die geheel onverwachts overleden is op 28 april.

Op vrijdag 24 juni 2016 vindt in de namiddag de docentenvergadering plaats ter afsluiting van het studiejaar van de priesteropleiding. De betreffende docenten ontvangen daarvoor een aparte uitnodiging vanwege ons studiesecretariaat.

Tegen de avond dragen we een eucharistieviering op met geïntegreerde vespers. Aansluitend vindt een bescheiden buffet plaats in de tuin van het seminarie.

Mensen die betrokken zijn bij het Sint-Janscentrum en die graag aan de eucharistieviering en het buffet wensen deel te nemen, kunnen graag contact opnemen met de receptie van het seminarie (073-6123055).Videogetuigenissen

Getuigenis van paus Franciscus
Getuigenissen van paus Franciscus
en vele anderen

Rondgang

Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum
Neem een kijkje in het Sint-Janscentrum

Relikwie paus
Johannes Paulus II

Relikwie van paus Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum mag zich
verblijden in een bijzondere band
met paus Johannes Paulus II.

Academische samenwerking

Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II
Het Sint-Janscentrum is een academische samenwerking aangegaan met de Pauselijke Universiteit Johannes Paulus II te Krakau.
link naar de RSS Feed van de laatste nieuwsberichten meld deze pagina op Twitter meld deze pagina op Facebook